T h i n k d e v
Kereső optimalizálás

Weboldal optimalizálás

Miért minket válasszon a vetélytársak helyett?
Mit kínálunk?

Kereső optimalizálás és weboldal optimalizálás megoldásokat.

Digitális szakértelmünkkel kiemelkedünk a mezőnyből: weboldalakon, mobil platformokon és felhasználói élmény tervezés terén egyaránt. Szoros együttműködésben dolgozunk kreatív ügynökségekkel és globális márkákkal - mindig szenvedéllyel.

 • Célorientált kulcsszókutatás
 • Weboldal architektúra átalakítás
 • Betöltési idő optimalizálását

Nem kell időt és energiát pazarolnia tervezésre; inkább bízza ránk és koncentráljon az üzleti növekedésre. A legjobb eszközökkel támogatjuk, hogy ötlete könnyedén érvényesülhessen.

ahogy megvalósítjuk

Egyszerű lépéseket követveKvalitás jellemez

Analízis

Munkánk középpontjában az alapos elemzés áll, hogy pontosan megértsük ügyfeleink igényeit és lehetőségeit.

Javaslat

Az egyedi és hatékony megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket, így a javaslatunk mindig a siker útjára vezet.

Stratégia

Kidolgozott stratégiáink segítenek elérni az üzleti célokat és hosszú távú siker elérését.

Teljesítmény

A kiváló teljesítmény az alapja minden projektünknek, melyek eredményei az ügyfeleink számára hoznak értéket.

Eredmény

Munkánk eredményeként ügyfeleink láthatják a növekedést és a sikert.

A Kereső optimalizálás művészete

A 21. század digitális korában a weben való jelenlét szinte minden vállalkozás és weboldal számára kulcsfontosságú. A keresőoptimalizálás (SEO) ma már nem csupán egy választható stratégia, hanem létfontosságú eszköz a sikeres online jelenlét kialakításához. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a keresőoptimalizálás lényegét és azt, hogyan hozhatsz létre keresőbarát tartalmat, amely segít a weboldalad vagy blogod rangsorolásában a keresőmotorok találataiban.

De mi is az a Kereső optimalizálás?

A keresőoptimalizálás az a folyamat, amely során a weboldalak tulajdonosai és tartalomkészítők olyan stratégiákat alkalmaznak, amelyek növelik a webhely látogatottságát, és elősegítik azt, hogy a keresőmotorokban előrébb helyezzék el a weboldalt az organikus találatok között. Az organikus találatok azok a webhelyek, amelyek nem fizetnek hirdetésért, de mégis megjelennek a keresőmotorok találati listáján.
A SEO folyamata összetett és folyamatosan változik a keresőmotorok algoritmusainak fejlődésével. Azonban néhány alapvető elve és gyakorlata meghatározó marad az optimalizált tartalom létrehozásában.

1. Kulcsszó kutatás

A kereső optimalizálás (SEO) sikerének egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő kulcsszavak kutatása és használata. A kulcsszavak olyan szavak vagy kifejezések, amelyeket a felhasználók a keresőmotorokba gépelnek, amikor információt vagy termékeket keresnek. A megfelelő kulcsszavak kiválasztása és hatékony használata lehetővé teszi, hogy weboldalad magasabb pozíciókat érjen el a keresőmotorok találati listájában. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a kulcsszavak kutatásának és használatának stratégiáit.

A folyamat lépései:

Célközönség és Piackutatás: Mielőtt bármilyen kulcsszót kiválasztanál, ismerd meg a célközönségedet és értsd meg az igényeiket. Vizsgáld meg, hogy milyen kulcsszavakat használnak a felhasználók, amikor a te tevékenységedhez vagy termékeidhez kapcsolódó információt keresnek. A piackutatás segít abban, hogy jobban megértsd a versenyt és a lehetőségeket.

Kulcsszóverseny: Nézz utána a kulcsszavak versenyének. Néhány kulcsszó nehézkes versenyhelyzetben lehet, mivel sok más weboldal is ugyanazokra a kulcsszavakra optimalizál. Keress olyan kulcsszavakat, amelyekre kisebb a verseny, de még mindig relevánsak a vállalkozásod számára.

Kulcsszó hossza: Fontos figyelembe venni a kulcsszó hosszát. A hosszú farok kulcsszavak (long-tail keywords) specifikusabbak és kevésbé versengőek lehetnek. Például, ha ékszerüzleted van, a "gyémánt eljegyzési gyűrű" hosszú farok kulcsszó lehet, amely pontosan leírja a terméket.

Kulcsszóvolumen: Az is fontos tényező, hogy mennyire gyakori egy kulcsszó használata. Az olyan kulcsszavak, amelyeket gyakran keresnek, nagyobb forgalmat hozhatnak a weboldaladra, de gyakran versenyesebbek is.

Kulcsszavak Használata a Tartalomban: Miután kiválasztottad a megfelelő kulcsszavakat, a következő lépés azok hatékony használata a tartalomban. Itt van néhány kulcsszóhasználati stratégia:

 • Cím és Címkék: Az egyik legfontosabb hely a kulcsszavaknak a cím és a címkék. A cím a weboldal vagy a cikk legfontosabb része, és tartalmazhatja a fő kulcsszót. A címkék (meta címke és meta leírás) segítenek a keresőmotoroknak megérteni a tartalmat.
 • Tartalom: A kulcsszavakat természetesen és értelmesen kell beilleszteni a tartalomba. Ne túlzásba, és ne próbáld túlgyakran beilleszteni őket, mivel ez spamnek minősülhet.
 • Fejezetek és Alfejezetek: Használj fejezeteket (H1, H2, H3 stb.), hogy strukturáld a tartalmat, és helyezz kulcsszavakat ezekbe a fejezetekbe, ha releváns.
 • Linkek: Az intern és extern linkek egyaránt fontosak. Belső linkekkel segítheted a keresőmotorokat abban, hogy megértsék a weboldalad struktúráját, míg külső linkek (hivatkozások más weboldalakra) növelhetik a weboldal hitelességét.
 • Alt Szövegek: Ne felejtsd el kitölteni az alt szövegeket a képekhez. Ezek a kulcsszavak segítenek a képek keresőmotorok általi azonosításában.A kulcsszavak kutatása és használata nélkülözhetetlen része a hatékony keresőoptimalizálásnak. Az alapos kutatás és a stratégiai kulcsszóhasználat lehetővé teszi, hogy a weboldalad a kívánt látogatókat vonzza, és előrébb helyezze el a keresőmotorok találati listájában. Ne felejtsd el folyamatosan figyelni és frissíteni a kulcsszavakat, hogy a SEO stratégiád mindig hatékony legyen a változó online környezetben.

2. Linképítés

A linképítés (link building) és a hivatkozások kezelése kulcsfontosságú szerepet töltenek be a keresőoptimalizálásban (SEO). Ezek a gyakorlatok segítenek a weboldaladnak növelni a hitelességét és a rangsorolását a keresőmotorok találati listájában. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogyan lehet hatékonyan építeni linkeket és kezelni a hivatkozásokat a SEO stratégiád részeként.

Linképítés alapelvei:

Minőség előnyben: A linképítés nemcsak a mennyiségről, hanem a minőségről is szól. Sokkal jobb néhány magas minőségű hivatkozás, mint sok alacsony minőségű. Olyan weboldalakat keress, amelyek relevánsak a te tevékenységedhez vagy témádhoz, és amelyek magas hitelességgel rendelkeznek a keresőmotorok szemében.

Természetesség: A linképítésnek természetesnek kell tűnnie a keresőmotorok számára. Ne próbálj meg manipulálni vagy túlzásba vinni a hivatkozásokat, mert ez büntetést eredményezhet.

Diverzifikáció: Építs linkeket különböző forrásokból. Ne támaszkodj csak egy típusú hivatkozásra, például csak blogbejegyzésekre vagy cikkekre. Használj linkeket más weboldalakról, közösségi médiából, fórumokról stb.

Másmilyen megközelítés:A linképítés során ne csak a hivatkozásokra koncentrálj. Kínálj értéket azoknak a weboldalaknak vagy tartalmaknak, amelyekre hivatkozol. Ez növelheti az esélyét, hogy mások is hivatkozzanak rád.

Linképítési stratékiák: Vannak különböző módszerek és stratégiák a linképítéshez. Nézzük meg néhányat:

 • Belső Linkek: Az oldaladon belül használj belső linkeket. Ezek a linkek más oldalakra vagy bejegyzésekre mutatnak a te weboldaladról. Segítenek a keresőmotoroknak megérteni a weboldalad struktúráját és javíthatják a felhasználói élményt.
 • Közösségi Média: Ossz meg tartalmat a közösségi médiában, és használj hivatkozásokat a saját tartalmadhoz. Az aktív jelenlét a közösségi médiában növelheti a weboldalad láthatóságát és hitelességét.
 • Vendégposztok: Írj vendégposztokat más weboldalakon vagy blogokon, és helyezz el hivatkozásokat a saját tartalmadra. Ezek a posztok lehetőséget nyújtanak a kulcsszavak használatára és a weboldalad promóciójára.
 • Linkvisszérők: Keress olyan weboldalakat vagy blogokat, amelyek hasonló témáról vagy tevékenységről szólnak, és javasold nekik, hogy hivatkozzanak a te tartalmaidra. Ez természetes linkepítési lehetőség lehet.Hivatkozások Kezelése: A hivatkozások kezelése fontos a weboldalad hitelességének és biztonságának fenntartásához. Néhány fontos szempont:

 • Hivatkozások Ellenőrzése: Rendszeresen ellenőrizd a hivatkozásokat a weboldaladon. Győződj meg róla, hogy a linkek még mindig érvényesek és nem vezetnek hibás oldalakra.
 • Hivatkozások Visszautasítása: Ha találsz olyan hivatkozásokat, amelyek nem kívántak vagy károsak lehetnek a weboldalad számára, használj olyan eszközöket, amelyekkel visszautasíthatod ezeket a linkeket a Google-nál.
 • Követés és Elemzés: Használj webanalitikai eszközöket a hivatkozások követésére és elemzésére. Ezek az adatok segíthetik abban, hogy megértsd, mely linkek hozzák a legtöbb forgalmat és melyek hoznak hitelességet a weboldaladnak.A linképítés és a hivatkozások kezelése komoly szerepet játszik a keresőoptimalizálásban. Ezen gyakorlatok alkalmazásával növelheted weboldalad hitelességét, és előrébb kerülhetsz a keresőmotorok találati listájában. Ne feledd, hogy a minőség és a természetesség a linképítés alapelvei, és rendszeresen figyelj a hivatkozásokra a weboldalad karbantartása során.

Sok vállalkozás felemelkedését és bukását a keresőoptimalizálás szépsége határozza meg. Azok, akik értik és alkalmazzák ezt a művészetet, azok irányíthatják az internet forgalmát és befolyásolhatják a jövőt. - Neil Patel
3. Sebesség & Reszponzivitás

A weboldal sebessége és mobilbarát kialakítása két olyan tényező, amelyek egyre nagyobb teret nyernek. Az átlagos weboldal megjelenítések 75%-a telefonról érkezik. Éppen ezért nem véletlen, hogy a keresőmotorok algoritmusai egyre inkább hangsúlyozzák ezeket a tényezőket. A gyors és mobilbarát weboldalak javítják a felhasználói élményt és növelik a látogatók elégedettségét. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, miért fontosak a weboldal sebessége és a mobilbarát kialakítás, és hogyan lehet ezeket az elemeket optimalizálni a SEO siker érdekében.

A főbb lépések következnek:

Weboldal Sebesség, az első benyomás kulcsa: A weboldal sebessége az első benyomást határozza meg a látogatók számára. Ha egy weboldal lassan tölt be, a látogatók hajlamosak azonnal elhagyni azt, és más weboldalakat keresni. Ez negatívan befolyásolja az oldal látogatottságát és a tartalmi elérését. Éppen ezért a keresőmotorok, például a Google, a weboldal sebességét is figyelembe veszik a rangsorolás során. A gyorsabb weboldalak előnyt élveznek a keresőmotorok találati listájában, ami növeli a látogatottságot és a potenciális ügyfelek számát. Javítják a felhasználói élményt, mivel a látogatók nem kell sokáig várakozniuk az oldal betöltődésére. A jobb felhasználói élmény növeli az oldalon töltött időt és a konverziós arányokat. Mobil eszközökön, mint például okostelefonokon és táblagépeken, a weboldal sebessége különösen fontos. A mobil felhasználók rövidebb türelműek, és a lassú betöltődő oldalakat hajlamosak elhagyni.

Mobilbarát kialakítás: A mobilbarát kialakítás az, amikor a weboldal úgy van tervezve és optimalizálva, hogy könnyen használható és jól néz ki különböző mobil eszközökön. Ez magában foglalja a reszponzív dizájnt, az érintőképernyős kompatibilitást és más olyan elemeket, amelyek javítják a mobil felhasználók élményét. Nézzük meg, miért fontos a mobilbarát kialakítás:

 • Mobil Keresés Növekedése: A mobil eszközökön történő internetezés és keresés egyre növekvő trend. A mobil keresések száma folyamatosan emelkedik, és fontos, hogy a weboldalad is alkalmazkodjon ehhez a változáshoz.
 • Google Mobil Első Indexelése: A Google bevezette a mobil első indexelést, amely azt jelenti, hogy a mobilverziója egy weboldalnak meghatározza a rangsorolását a keresőmotor találati listájában. Ha a weboldalad nem mobilbarát, az negatívan befolyásolhatja a rangsorolást.
 • Felhasználói Elérhetőség: A mobilbarát kialakítás javítja a weboldal elérhetőségét a mobil felhasználók számára. A könnyen navigálható és jól kinéző mobilverzió vonzza a látogatókat, és növeli az oldalon töltött időt.Az oldal optimalizálása: Most nézzük meg néhány tippet és gyakorlatot a weboldal sebességének és mobilbarát kialakításának optimalizálásához:

 • Reszponzív Dizájn: Használj reszponzív dizájnt, amely automatikusan alkalmazkodik a különböző képernyőméretekhez és eszközökhöz. Ez biztosítja, hogy a weboldalad jól nézzen ki és jól működjön minden eszközön.
 • Képek és Videók Optimalizálása: Optimalizáld a képeket és videókat, hogy kisebb fájlméretűek legyenek, de még mindig jó minőségűek. Használj kép kompressziós eszközöket, és kerüld a felesleges multimédiás elemeket.
 • Gyors Töltődés: Biztosítsd, hogy a weboldalad gyorsan töltődjön be. Törekedj az oldal sebességoptimalizálásra, például a gyors szerverek használatával és a tartalomterjesztési hálózatok (CDN) alkalmazásával.
 • Tesztelés: Teszteld a weboldal sebességét és mobilbarát kialakítását olyan eszközökkel, mint a Google PageSpeed Insights vagy a mobilbarát tesztelő eszköz. Ezek az eszközök segítenek azonosítani a problémákat és javaslatokat adnak a javításukra.
 • Felhasználói Visszajelzések: Vegyél figyelembe a felhasználói visszajelzéseket és észrevételeket. Ha a látogatók panaszkodnak a weboldal sebességére vagy a mobilbarát kialakításra, reagálj a visszajelzéseikre és tegyél lépéseket a javítás érdekében.A weboldal sebessége és a mobilbarát kialakítás fontos tényezők a SEO sikerében. Ezek nemcsak a rangsorolást javítják, hanem javítják a felhasználói élményt és növelik az oldal elérhetőségét is. A weboldalad optimalizálásával ezekben a szempontokban hosszú távú előnyöket érhetsz el az online jelenlétedben és az ügyfélszerzésben. Ne hanyagold el ezeket a kulcsfontosságú elemeket a weboldal tervezése és fejlesztése során.

Összességében a weboldal sebessége és a mobilbarát kialakítás kulcsfontosságú tényezők a keresőoptimalizálásban (SEO) és az online jelenlét sikerében. Továbbá meghatározza az első benyomást, amit a látogatók kapnak, és befolyásolja, hogy meddig maradnak az oldalon. Gyors weboldalak előnyben részesülnek a keresőmotorok rangsorolásában, és javítják a felhasználói élményt. A mobilbarát kialakítás kulcsfontosságú a mobil eszközökön történő internetezés terjedésével. A Google mobilbarát kialakítást követel meg a rangsorolásban, és a mobilverzió egyre fontosabb a felhasználók körében.

SEO Stratégia Kiemelése

Az átgondolt SEO-stratégia nem csupán a keresők számára optimalizált honlapot jelent, hanem egy olyan komplex tervezési folyamatot, amely figyelembe veszi az ügyfelek igényeit és a piaci versenyhelyzetet. Ez segít a vállalatnak a virtuális térben kitűnni a konkurenciából és hosszú távon növelni a webes jelenlétét.

Költségvetés Rugalmasság

A SEO projektek különbözőek, és az árajánlatokat minden esetben az egyedi igényekhez és célokhoz igazítjuk. A költségvetés függ a kívánt eredményektől, a szükséges erőforrásoktól és a projekt komplexitásától. Pontos árajánlatot csak miután áttekintettük a vállalat célkitűzéseit és a meglévő honlapot, és együtt rögzítettük a megvalósítási tervet.A SEO projektek különbözőek, és az árajánlatokat minden esetben az egyedi igényekhez és célokhoz igazítjuk. A költségvetés függ a kívánt eredményektől, a szükséges erőforrásoktól és a projekt komplexitásától. Pontos árajánlatot csak miután áttekintettük a vállalat célkitűzéseit és a meglévő honlapot, és együtt rögzítettük a megvalósítási tervet.

SEO Időbeli Hatásai

Fontos tudni, hogy a SEO eredményei nem azonnal érhetők el. Az optimalizáció eredményeként a honlap fokozatosan emelkedik a keresőmotorok találati listáján, de ez időbe telik. Ne várjunk azonnali hozamokat, inkább készüljünk fel arra, hogy hosszú távon számíthatunk jelentős növekedésre.

SEO Szakember Szerepe és Feladatai

A SEO szakember kulcsfontosságú szereplője a projektnek. Ő felelős a meglévő honlap elemzéséért, a hibák azonosításáért és javításáért. A tanácsadás során felméri a lehetőségeket és javulási területeket. A kulcsszókutatás során azonosítja a releváns kulcsszavakat és figyelemmel kíséri a konkurenciát. Ha szükséges, új, optimalizált honlapot tervez és hoz létre, majd minőségi tartalmakat készít. Végül minőségi linképítéssel támogatja meg az organikus forgalom növekedését.

GY.I.K.

Tegyen betekintést projektjeink hátterébe és ismerje meg a kreatív folyamatunkat!

Mik a szoftverfejlesztési folyamat lépései?

A szoftverfejlesztési folyamat általában tartalmazza a következő lépéseket: igényfelmérés, tervezés, implementáció (kódolás), tesztelés, bevezetés, támogatás és karbantartás.

Milyen technológiákat használtok a szoftverfejlesztés során?

A használt programozási nyelvek és technológiák a projekt jellegétől függnek. Például webfejlesztéshez lehet, hogy használunk HTML, CSS, JavaScript-et, valamint népszerű keretrendszereket, mint például React vagy Laravel.

Mennyi időt vesz igénybe egy szoftverfejlesztési projekt?

A projekt időtartama függ a projekt méretétől, komplexitásától és az igényektől. Egyszerűbb projektek néhány hétig tartanak, míg összetettebbek akár több hónapig is eltarthatnak.

Hogyan biztosítjátok a minőséget és a hibamentes működést?

A minőségbiztosítás érdekében szigorú tesztelési folyamatokat alkalmazunk. Különböző tesztek (egységtesztek, integrációs tesztek, végponti tesztek stb.) segítenek kiszűrni a hibákat és biztosítani a megbízható működést.

Hogyan történik a projekt költségbecslése?

A költségbecslés során figyelembe vesszük a projekt komplexitását, tervezett funkcióit, időkeretét és az alkalmazandó technológiákat. Ez alapján adunk árajánlatot a projekt várható költségeire.

Milyen támogatást nyújtunk a projekt befejezése után?

Projekt befejezése után is biztosítunk támogatást, beleértve a hibajavításokat és karbantartást. További fejlesztések vagy bővítések esetén is rendelkezésre állunk.

Forduljon hozzánk bizalommal. Vállalkozása sorsát ne bízza a véletlenre.

Lépjen velünk kapcsolatba

Haladjunk tovább együtt, az Ön sikeréért.

Amennyiben fel szeretné velünk venni a kapcsolatot küldön nekünk üzenetet, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.